Relatietherapie

"Uiteindelijk belandt je samen op een punt waar je gaat kiezen om uit

  elkaar te gaan of in elkaar te investeren door te praten met elkaar."

Relatietherapie kan uitkomst bieden

 

Als je al wat langer in een relatie zit, kan het gebeuren dat je een beetje te veel langs elkaar heen leeft op den duur. Misschien ontwikkelt de een zich sneller dan de ander, of is de een dusdanig veranderd dat de ander daar erg aan moet wennen.

 

Op zich zijn dit vaak normale veranderingen en/of ontwikkelingen in een mensenleven, maar als je samen bent, kan dat voor problemen zorgen.

Lukt het samen niet om daar uit te komen, dan kom je in een soort cirkel terecht. Uiteindelijk belandt je samen op een punt waar je gaat kiezen om uit elkaar te gaan of in elkaar te investeren door te praten met elkaar.

 

Daarin kan ik een rol vervullen. Niet met opgeheven vinger aangeven wat wel en niet moet, maar helder en duidelijk krijgen waar het vastzit.

Soms zijn er bepaalde patronen ontstaan die doorbroken moeten worden, soms zijn er bepaalde zaken niet uitgesproken naar elkaar en soms is het gewoon heel lastig om vanuit het perspectief van de ander te kunnen kijken.

Het kan dan heel verhelderend zijn om met een therapeut erbij, als het ware opnieuw te leren communiceren met elkaar.

 

Alleen al de hoeveelheid stellen die met deze problematiek te maken krijgen geeft aan dat het ook een hele kunst is om goed naar elkaar te luisteren en een goed moment te vinden tussen alle drukte van de dag door, om op een prettige manier met elkaar te kunnen praten.

 

Relatietherapie kan uitkomst bieden om weer genoeg ‘gereedschap’ te krijgen om samen mee verder te kunnen en met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien samen.

 

Senang

Praktijk voor

psycho-sociale therapie

Meppel

 

 

• Geen geitenwollen sokken

 

• Geen drempels

 

• Gewoon bij u thuis

Hillian Brink |

Psycho-sociaal therapeute

 

Contact: tel. 0522 - 24 27 51

hillian@senangmeppel.nl